Går det att få perfekta naglar?

Har vi inte alla någon gång drömt om att ha långa och starka naglar? Tänk om man skulle kunna ha naglar som aldrig gick av, aldrig skivade sig eller blev kantstötta. Tänk om nagellacket kunde hålla sig snyggt längre än vad det tar att måla dit det. Jag har inte svaret på allt, men jag har några tips som fungerar för mig!

För bara ett år sen gick mina naglar av hela tiden. Som skivade sig och jag kunde inte ha nagellack längre än en dag innan det började skavas av.. Men så är det inte längre! Sen jag började använda ett stärkande baslack har mina naglar blivit mycket starkare och dom skivar sig inte alls längre! Dock så märker jag att naglarna blir svagare av kylan som är under vintermånaderna, men det får man nästan räkna med. Mina naglar kan fortfarande gå av men det är inte som tidigare. Förut hann naglarna aldrig bli långa för dom skivade sig och gick sönder. Nu går dom av ibland pga längden och att jag fastnar i olika saker! Ett annat stort problem jag alltid haft är att jag pillar så mycket på naglarna, och det gör jag fortfarande.. Jag kan bara inte låta bli! Så fort jag känner minsta lilla kant i en nagel är jag där och pillar med en annan. Så dumt, för då går en till nagel sönder.

Här listar jag några tips på vackra naglar. Nästa vecka kommer en video upp med rutinen jag alltid gör när jag fixar naglarna, då får ni lite mer tips så missa inte det!

° Grunda med ett stärkande baslack! Jag  märker så stor skillnad på mina naglar när jag använder ett bra baslack jämfört med ett som är lite sämre. För mig handlar det inte bara om att jag vill förebygga så att naglarna inte blir missfärgade, jag vill också ha ett lack som stärker nageln och gör att färgen sitter bättre!

DSC00314_FotorJag har använt Super Nail Hardener från Miracle nails sedan förra våren och jag märker verkligen så stor skillnad. Mina naglar är både starkare och växer bättre!

° Använd ett bra topplack! För mig är detta a och o. Utan mitt topplack skulle färger aldrig sitta så bra som den gör. Jag kan verkligen rekommendera det här från Seche Vite. Den ger en geleffekt och sitter för mig i ca 2 (!) veckor. DSC00315_FotorMitt nagelliv nådde en helt ny nivå när jag började använda den här. Resultatet blir som salongsnaglar fast ändå inte.

° Pilla inte på naglarna! Misstaget som jag alltid får ångra. Hur lockande det än är så är det här verkligen nånting som jag måste sluta med genast. Jag vet att mina naglar skulle bli så mycket finare om jag inte pillade på dom, ändå är det såå svårt när jag känner en liten spricka! Men om jag pillar så slutar det alltid med att jag måste fila ner nageln en bit så jag får släta kanter igen. Just nu har jag 3 naglar som är kortare än resten pga av just detta, inte roligt. Så vill du att naglarna ska växa sig fina? Pilla inte. Pilla verkligen inte.

DSC00313_Fotor

Som rutinen ser ut nu grundar jag alltid med Miracle nails, lackar med en färg från H&M och toppar med Seche Vite, men mer om detta får ni se nästa vecka!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>